Ege Travel Turkey’e Cumhurbaşkanlı açılış

Travel Turkey’e Cumhurbaşkanlı açılış

07.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de, 8-11 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir Fuarı’nın açılış törenine KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da katılacak

Travel Turkey’e Cumhurbaşkanlı açılış

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı, turizmcileri İzmir’de buluşturacak. 8 Aralık 2011 günü gerçekleşecek fuar açılışına KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katılacak. Hollanda Kraliyeti Büyükelçilik Müsteşarı Matthijs Van Der Plas ile TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy üst düzey bürokratlar, iş dünyası temsilcileri ve yurtiçi ve yurtdışından birçok sektör profesyonelinin de fuara katılımı bekleniyor.
Açılış töreninde Çorum “Hitit Kıyafetleri” defilesi gerçekleştirilecek. Travel Turkey İzmir 2011 Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl beşinci kez İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover-Messe International İstanbul işbirliği ile organize ediliyor.
Hollanda’nın partner ülke, Yunanistan’ın onur konuğu ülke ve Kütahya’nın partner il olduğu Travel Turkey İzmir 2011’de 20 ülkeile yerli, yabancı 600’ün üzerinde katılımcı yer alacak.