Ege Tüm dünyaya ulaşmak e-ticaretle mümkün

Tüm dünyaya ulaşmak e-ticaretle mümkün

20.12.2020 - 00:04 | Son Güncellenme:

1-4 Haziran 2020 tarihlerinde Türkiye’nin ilk sanal fuarı Shoedex2020 Ayakkabı ve Saraciye Fuarı’nı düzenleyerek Türk ihracatçısının dijital pazarlama yolculuğunda yeni bir dönemi başlatan Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, şimdi de “Deri Sektöründe E-Ticaret Yönetimi” isimli eğitim programını başlatıyor.

Tüm dünyaya ulaşmak e-ticaretle mümkün

‘Gerilemeyi durdurduk’

Haberin Devamı

Sekiz ayrı başlıkta eğitim programı planladıklarını, online yapılacak eğitimlerle deri sektörüne özel terzi işi bir eğitim programı planladıklarını belirten Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Zandar, “Sanal fuarlar sayesinde bugüne kadar ihracat yapamadığımız yeni pazarlara giriş yaptık. Bazı ihraç pazarlarımızda büyük artışlar yakaladık. Kasım ayı sonunda 117.5 milyon dolar ihracat rakamına ulaştık. Konteynerlerle ayakkabı, çanta, deri ceket satma devri bitiyor. Tüketici e-ticaret konforuna alıştı. Dünya genelinde tüketiciye tek tek ürün satabilecek konuma gelmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Onay ise, “Tüketici bizleri e-ticaret konusunda donanımlarımızı güçlendirmeye zorluyor. Dünya genelinde e-ticaret 2022 yılında 6.5 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaşacak” dedi.