Ege Turgutluspor’da ustalar konuştu

Turgutluspor’da ustalar konuştu

26.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turgutluspor, Gaziosmanpaşa’yı kendi evinde 2-0 yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Turgutluspor’da ustalar konuştu

Ev sahibi ekip, usta golcüleri Yusuf Şimşek ve Serhat Akın’ın golleriyle sonuca gitti. Maçın ilk yarısı golsüz bitti. İkinci yarıda kendisini sahaya süren antrenör-futbolcu Yusuf Şimşek, 48. dakikada takımını öne geçiredi. Eray’ın sağdan ortasında Engin kafayla topu indirdi, Yusuf Şimşek rakibini çalımladıktan sonra düzgün bir vuruşla golünü attı: 1-0. 56. dakikada Yusuf Şimşek’in güzel ara pasında soldan hareketlenen Murat Karakoç’un ortasını Serhat tamamladı: 2-0. 68. dakikada Gaziosmanpaşalı Uğur’un şutu direkten döndü.

Haberin Devamı

Menemen’in yüzü Semih ile güldü
Üçüncü Lig 1. Grup’ta Menemen Belediyespor, Lüleburgaz’ı 81. dakikada Semih’in attığı golle 1-0 mağlup etti. 19. dakikada Ersin orta sahadan aldığı topu ceza sahasına kadar sürdükten sonra şutladı, yandan auta çıktı. 22. dakikada Menemen Bld’den Olcay’a topsuz alanda tekme atan Lüleburgazsporlu Yunus Topçu, kırmızı kart gördü. 59. dakikada Çağrı’nın şutu direkten döndü. 81. dakikada Aykut’un arka direğe kestiği topu Semih, şık bir voleyle ağlara yolladı: 1-0.

‘Hakemliği bıraksın’
Akhisar Belediyespor, 2-1 yenildikleri Boluspor maçının hakemi Özgüç Türkalp’e ateş püskürüyor. “Özgüç Türkalp kötü bir hakem” diyen Başkan Hüseyin Eryüksel, “Eskiden de kötüydü. Yıllar geçti ama hiç değişmedi. Zor bir deplasmanda üç nizami gol atıyoruz ama kazanamıyoruz. Neden? Çünkü maçın hakemi Özgüç Türkalp, iki golümüzü saymadı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Boluspor yöneticileri bile mahcup oldu. Ortada tam bir rezalet var. Ben kendisinin artık hakemlik yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Tüm Türkiye’nin gördüğünü, maçın gözlemcisi de görmüştür” dedi.