Ege Turizmde lezzet dönemi

Turizmde lezzet dönemi

25.02.2018 - 05:32 | Son Güncellenme:

Kuşadası’nda düzenlenen Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, bir lezzet şölenine dönüştü, yarışmalar ilgi çekti

Turizmde lezzet dönemi

GL Platform’un Efes Kongre Merkezi’nde, sektörün önde gelen 200 markasını ağırlayan Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, tüm hızırla sürüyor. İkili iş görüşmelerine sahne olan fuar, yüzleri güldürdü. Dans ve müzik dinletileriyle renklenen fuarda, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği, Otel Temizlik ve Dekorasyonu Derneği tarafından düzenlenen etkinlikler, ilgiyle takip edildi.

Haberin Devamı

‘Tek yol, eğitim’

Fuarın üçüncü gününde, Türkiye Aşçılar Federasyonu desteğiyle Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği’nin liselerarası yemek yarışmasında hünerlerini sergilen genç aşçılar, günün sonunda jürinin değerlendirmesiyle madalyalarına kavuştu. Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı (TAFED) Zeki Açıköz, liseli gençlerin mesleklerini en iyi şekilde yapmalarının tek yolunun iyi bir eğitim ve pratikten geçtiğini belirtti.

Yarışmanın sonuncunda kupayı, Serdar Gazi Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Nur Topçu kazandı. Topçu, kupasını GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan ve TAFED Başkanı Açıköz’ün elinden aldı.