Ege “Ülke için kafa yormalısınız”

“Ülke için kafa yormalısınız”

19.08.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın koordinasyonuyla başlattığı “Gençlik Buluşmaları” kapsamında, Bornovalı gençlerle bir araya geldi. Sürekli’nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda çok sayıda gençle gerçekleştirdiği buluşmaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da online olarak katıldı.

“Ülke için kafa yormalısınız”

AK Parti’nin 20 yıldır genç ve kendisini yenileyen kadrolarla başarıyı yakaladığının altını çizen Sürekli, “Ülkemizin gündemini ve İzmir’in sorunlarını sizlerle tartışmak hem heyecan verici hem de çok verimli. Aktif olarak siyasette yer almalısınız. Bakış açınız yarınları şekillendirecek. Hiçbir provokasyona gelmeden, tüm gençler ülke meselelerine kafa yormalı. Siyaseti kirletenlere, halkı yanlış bilgilendirenlere karşı dikkatli olun” dedi.
Sürekli, 2023 ve 2024 seçimlerinde İzmir’e ve ülkenin geleceğine gençlerin damga vuracağını belirtti.

Haberin Devamı

FaceTime ile gençlerle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da, “Sosyal medya üzerinden yalanlar üzerine kurulu bir propaganda var. Biz doğruları anlattıkça milletimiz de gerçek yüzlerini görmeye başladı. Bizim patronumuz millettir” ifadelerini kullandı.