08.08.2026 - 00:00 | Son Güncellenme:
YUSUF ÇINAR - Kuşadası’nda luxury otelcilik anlayışıyla 2021 yılında hizmete açılan, bu yıl açılışının 5. yılını kutlayan Unique Life Style Hotel ve Lucky’s Club, Türk müziğinin sevilen sanatçısı Gülben Ergen’i ağırladı. Yoğun katılımın olduğu gecede sahneye çıkan Ergen, yaklaşık üç saat süren konserinde birbirinden şık iki sahne kostümüyle göz kamaştırdı.

Sahnede hem şarkı söyleyen hem de izleyicilerle sohbet eden Ergen, “Oteli tanımak için saatler önce geldim. Doğayla barışık, buram buram çiçek kokan bahçesini gezdim, hatta mutfağına girerek nasıl yemekler yapıldığını gördüm. Temiz bir mutfak, lezzetli yemekler... Yöneticileri ve çalışanları görünce, ‘İşte ben aile ortamına geldim’ diye düşündüm. Nasip olursa yine geleceğim” dedi.

Birbirinden ünlü isimler
Gülben Ergen, yaklaşık üç saat süren programında yerinde durmadı; şarkılar söyledi, dans etti. Bir ara sahneden inerek izleyicilerin arasına karıştı, dillerden düşmeyen sevilen şarkıları “Giden Günlerim Oldu”, “Aşkla Aynı Değil” ve “Şıkır Şıkır”ı seslendirdi ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Unique Life Style Hotel ve Lucky’s Club sahibi Cem Akgüç ile işletmecisi Kağan Yurdakan, “Lucky’s Club’de 7 Ağustos 2026 Cuma gecesi Meltem Hayırlı, 14 Ağustos 2026 Cuma gecesi İrem Derici, 21 Ağustos 2026 Cuma gecesi Çelik, 22 Ağustos 2026 Cumartesi gecesi ise Seda Sayan sahne alacak. 29 Ağustos 2026 Cumartesi günü ise 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Altay sahneye çıkacak” diye konuştu.

