Ege Urla’lı minikler Ata’nın huzurunda

Urla’lı minikler Ata’nın huzurunda

10.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Urla Gençlik Spor Kulübü’nün Voleybol Şubesi dereceye girip kupa alan Midi A ve Midi B takımı başta olmak üzere genç kız takımı ve küçük kız takımının kaptanlarını Anıtkabire götürdü. Kazandıkları kupalar ile Ata’nın huzuruna çıkan takımlar için özel tişörtler hazırlandı.

Urla’lı minikler Ata’nın huzurunda

Sibel Uyar’dan jest

Haberin Devamı

Urla Belediye Başkan’ı Sibel Uyar’ın seyehat masraflarını üstlendiği Başkent turunda Urla Boğaziçi Temel Lisesi’de sporcuların tur için hazırlanan giyimini karşıladı. Anıtkabir ziyareti ile başlayan Ankara turu 1. Meclis ve 2. Meclis ziyaretinin ardından Yeni Meclis ile sürdü.

‘Gururluyuz’

Urla Gençlik Voleybol Şubesi Başkan’ı Zafer Çöpten, “Sporcularımızın aldığı başarılar ile gurur duyup doğru yolda olduğumuzu biliyorduk. Şimdi işe bu kupalarımızla birlikte Ata’mızın huzuruna gidip onun hedeflediği zeki,çevik ve ahlaklı sporcuları yetiştirdiğimiz için gururlanıyoruz” dedi. Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi ve bir çok gönüllünün genç sporcuların Ankara gezisindeki diğer masraflarını üstlendiğini belirten Zafer Çöpten, “ Takımlarımızın başarılarında baş mimar olan hocamız Burcu Yücetürk kupaların ve bu ziyaretin öncüsüdür” dedi. Kazandıkları başarılar ile kendilerinden söz ettirmeyi başaran Urla Gençlik Spor Kulübü sporcularına bir destek de ‘Uçak Kardeşler’ şirketinden geldi. Genç sporcuların malzeme desteğini üstlenen kurumun temsilcileri, “spor ile yoğrulan gençlerin her daim yanında olacağız” dedi. l SAMET ADİLAK MİLLİYET