Ege YA KAZANACAK YA KAZANACAK

YA KAZANACAK YA KAZANACAK

16.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ş. Urfa’dan üç puanla dönen Göztepe, cumartesi günü A. Gücü’nü ağırlayacak. Sarı kırmızılılar, yenerse üst sıralara tırmanabilir, yenilirse yine dibe vurabilir

YA KAZANACAK YA KAZANACAK



PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Göztepe, Şanlıurfa deplasmanından çıkardığı üç puanla biraz nefes alırken, bu hafta konuk edeceği Ankaragücü’nü puansız gönderip üst sıralara tırmanmak istiyor. Ligin son iki sırasını paylaşan Göztepe ve Ankaragücü arasında oynanacak maç alt sıraları yakından ilgilendirirken, sarı kırmızılı taraftarların dün satışa çıkan biletlere yoğun ilgi göstermesi camiayı sevindirdi. Tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiren Ankara temsilcisini kendi seyircisi önünde yenmenin hesaplarını yapan Göz Göz, Şanlıurfaspor galibiyetini anlamlı kılmak istiyor.
Emektar stat uğurlu
Göztepe, cumartesi günü konuk edeceği Ankaragücü maçıyla 209 gün sonra Alsancak Stadı’nda resmi bir maça çıkacak. Son olarak 22 Nisan 2012’de ağırladığı Tavşanlı Linyit maçından golsüz berabere ayrılan sarı kırmızılılar, emektar statta oynadığı son 12 maçta 7 galibiyet 5 beraberlik aldı. Göz Göz, Alsancak’ta son yenilgisini 6 Mart 2010’da Akhisar Belediyespor’a karşı 2-1’le aldı. Öte yandan tedavileri süren Onur ve Ahmet Sağlam, Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek. Milli Takım formasını giyen Halil ve Furkan ise forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Maç konuk taraftara kapalı

Göztepe’nin yarın 16.00’da, Ankaragücü’yle Alsancak Stadı’nda oynayacağı maça, Başkent ekibinin taraftarlarının alınmayacağı açıklandı. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun, ev sahibi kulüpten gelen başvuru üzerine bu kararı aldığı öğrenildi. Ankaragücü taraftarlarıyla güçlü dostluk bağları bulunan Karşıyakalı taraftarların da kritik randevuya gelme ihtimalini göz önünde bulunduran Göztepe yönetiminin, olay çıkması riskini ortadan kaldırmak için böyle bir talepte bulunduğu ifade edildi.