Ege Yapıcı muhalefet hizmet getiriyor

Yapıcı muhalefet hizmet getiriyor

21.04.2022 - 00:10 | Son Güncellenme:

AK Parti, hem belediye meclisi hem de Ankara’daki çalışmalarıyla Seferihisar’daki sorunların çözülmesine katkı sağlıyor. Son olarak yol yapım işleri hız kazandı.

Yapıcı muhalefet hizmet getiriyor

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ramazan ziyaretlerinde son durağı Seferihisar oldu. Çankırı, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte Seferihisar Mandalina Birliği (SMB) Eski Başkanı Cumhur Eriş’i ziyaret etti. Seferihisar’da yapılabilecek kooperatifçilik çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Çankırı, kooperatifçiliği geliştirmenin önemine değindi.

Haberin Devamı

Ziyeretleri için Çankırı ve Aydın’a teşekkür eden Eriş ise, AK Parti’nin ilçedeki yol sorunun çözümüne koyduğu katkılara dikkat çekti. “Seferihisar’ı merkeze alarak yürüttüğünüz doğru ve yapıcı muhalefet anlayışınızla Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar’a hizmet vermek zorunda kalıyor” diyen Eriş, şöyle konutşu:

Hizmet köprüsü

“AK Parti sayesinde Seferihisar yatırımlar şehri oldu. Yaptığınız çalışmalarla ilçemize bizzat yatırım ve hizmet getiriyorsunuz. Yol sorunu hemen her meclis toplantısında AK Parti Gurubu tarafından dile getirilen bir konuydu, fakat çalışmalar bir türlü başlamıyordu. Ahmet Aydın A Haber’e bir röportaj verdi, arkasından yol çalışmaları başladı. Seferihisar’ın olmayan yolları ulusal kanallarda tüm Türkiye’ye reklam oldu. Seferihisar’ın yolları ve sokakları kilit olmadan altyapı çalışmalarının bittiği noktalardan yol çalışmalarına başlansaydı vatandaş bu kadar sorun yaşamazdı. Bu kadar beklemeye gerek var mıydı? Seferihisar Belediyesi, ana yolları ve bazı ara yolları tamamlayaklarını ancak iç sokakların yaza kadar bitmeyeceğini belirtti. Yaz turizmi mevsimi bu kadar yaklaşmışken turisti böyle kötü yollarla mı karşılayacağız?”

Haberin Devamı

Aydın da, “Sayın Çankırı ilçemizin her ihtiyacında her zaman yanında, bütün sorunlarımızın takipçisi. Yoğun programlarına rağmen bizi asla unutmayarak Ankara ve Seferihisar arasında bir hizmet ve gönül köprüsü kuruyor” dedi.