Ege 'Yatırımda ilk tercih olacak'

'Yatırımda ilk tercih olacak'

28.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Yatırımda ilk tercih olacak

İzmirli iş insanlarıyla bir araya gelen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, ekonomisi en iyi kent hedefini anlattı: Durmak yok yola devam sözünü değiştirdik, ‘İzmir’de mazaret yok, yola devam’ diyoruz.

Haberin Devamı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi’nin 22’nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yeni dönemde MÜSİAD İzmir Şube başkanlığı görevi, tek aday olan Bilal Saygılı’nın oldu.

Toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Alpay Özalan ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, izmirli iş insanlarına yerel seçimlerin kent ekonomisi için dönüm noktası olacağını anlattı.

Yıllarca sanayici ve üretici olarak bölge ve ülke ekonomiye katkıda bulunduğunu ifade eden Zeybekci, “İzmir’de en çok şikayet edilen konuların başında yatırım ortamı geliyor. Üçüncü büyük ekonomiye sahip İzmir, ileride Antalya ve Bursa’nın arkasında kalacak. İzmir bırakın patinaj yapmayı, aşağı doğru gidiyor. Bu tek kişilik bir iş değil. STK’lar tarafsızdır ama ben sizden İzmir’in tarafında olmanızı istiyorum. İzmir’in geleceğine sahip çıkın. İzmir’i şehirler yarışında en başa getirelim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bir elin nesi, iki elin sesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da, “Dört dönemdir İzmir milletvekiliği görevini yürütüyorum. Hükümet olarak alt yapı ve ulaşım konusunda kente nefes aldıran bir çok projeyi tamamladık. Ama bu süreçte hayıflandığım bir şey vardı; hep tek elimizle çalışıp başardık, bize destek olacak donanımlı bir belediye başkanının eksikliğini hissettik. Bir elin nesi var iki elin sesi var. İzmir’de 1 Nisan günü farklı bir hizmet döneminin başlayacak” dedi.