Ege Zurita’yı Manisa kapıyor

Zurita’yı Manisa kapıyor

06.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Manisaspor’un uzun süredir peşinden koştuğu Gaziantepsporlu Zurita ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Zurita’yı Manisa kapıyor

Bucaspor’un da istediği Arjantinli futbolcunun bu hafta içinde imza atabileceğini söyleyen Genel Menajer Öner Karalar, “Zurita Manisa’ya gelmek istiyor. Parasal konularda kendisiyle ve kulübüyle görüşmelerimiz sürüyor. Bir iki gün içinde bu iş biter” diye konuştu. Beşiktaş’tan ayrılan Fatih Tekke ile ilgilenmediklerini sözlerine ekleyen Karalar, “Böyle bir transfer gündemimizde yok” dedi.

Haberin Devamı

Akhisar’da Lima arkadaş getirdi
Akhisar Bld, Tarek ve Ofuyah’ın gönderilmesinden sonra kadroda kalan tek yabancı oyuncu Brezilyalı Lima’ya arkadaş buldu. Devre arasında ülkesine giderken yöneticilerin, “Bu takımda oynayabilecek, sana da arkadaşlık yapacak bir futbolcu bul” dediği Lima, Brezilya 2. Lig takımlarından Annapolis’te ön libero olarak görev yapan Edson Moreira Dos Reis’i Antalya kampına getirdi. 22 yaşındaki Reis antrenmanlardaki performansı ile olumlu not aldı.

Göz Göz, Efes’li Oğuzhan’ı aldı
Dış transferde ilk imzayı Elazığsporlu Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu’na attıran Göztepe, geleceğe yatırım yapmak için İzmir Süper Amatör Küme (B) Grubu’nda yer alan Selçuk Efesspor’dan Oğuzhan Öztürk’ü de kadrosuna kattı. Futbol Direktörü Ali Gültiken, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın isteği doğrultusunda 18 yaşındaki orta saha oyuncusuyla anlaşmaya varırken, Oğuzhan’ın dünkü antrenmana da çıktığı açıklandı. Sarı kırmızılı ekip, Şanlıfrfaspor’la bugün saat 15.00’te özel maç yapacak.

Haberin Devamı

Şeytan kaleci Gökhan’a döndü
Tarsus İdmanyurdu kalecisi Abdülkadir’le şartlarda anlaşamayınca listesindeki diğer isimlere yönelen Altınordu, Kastamonuspor’un file bekçisi Gökhan Ant’la temasa geçti. “Gökhan, Abdülkadir’in alternatifi olarak listemizde yer alıyordu. Gaziosmanpaşa’dan Kastamonuspor’a geçti, ama orada hiç oynamadı” diyen Teknik Direktör Yasin Çamtepe, İzmir’e davet ettikleri 26 yaşındaki file bekçisiyle masaya oturacaklarını söyledi. Altay’da yetişen Gökhan Ant, Pazar, Kastamonu, Pendik, Beylerbeyi, Uşak ve Balıkesir’de oynadı.