Eğitim Bilinmeyen, Bilinmedik Nedir? Bulmacalardaki Sorunun Cevabı

Bilinmeyen, Bilinmedik Nedir? Bulmacalardaki Sorunun Cevabı

28.04.2021 - 14:47 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda sorulan bazı kelime türleri vardır. Bilinmeyen veya bilinmedik kelimelerinin karşılığı bulmacalarda sorulabiliyor. Kişiler bu kelimeleri bulmacalarda gördüğünde, farklı cevaplar düşünebiliyor. Bilinmeyen ve bilinmedik kelimelerinin cevabı kişilerin merak ettiği bir konudur. Bilinmeyen, bilinmedik nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Bilinmeyen, Bilinmedik Nedir Bulmacalardaki Sorunun Cevabı

Bilinmeyen ve bilinmedik gibi kelimelerin bulmacada olan karşılığı fazladır. Bilinmez, yabancı veya meçhul bu kelimelere cevap olarak yazılabilecek bazı kelimelerdir.

Bilinmeyen, Bilinmedik Nedir?

Bulmacalarda sorulan kelimelerden bazıları da, bilinmeyen ve bilinmedik kelimeleridir. Bu kelimeler anlam bakımıyla birbirine benzeyen kelime türleridir. Fakat kişiler bu kelimelerin karşılığını merak edebiliyor. Bilinmeyen, gizli anlamına gelen bir kelimedir. Ne olduğu belli olmayan bir kelime olması nedeniyle, kişiler cevabı çok merak ediyor. Yabancı veya bilinmez gibi cevaplar, bu kelimelere karşılık olarak yazılabilir.

Bulmacalardaki Sorunun Cevabı

Bulmacalarda sorulan bilinmeyen kelimesine karşılık olarak yazılabilecek bazı cevaplar elbette bulunuyor. Özellikle yabancı ve meçhul cevapları bu soruların cevapları olabilir. Önemli olan bulmacalarda yer alan harf sayısıdır. İstenilen harf sayısına göre, yabancı veya meçhul cevapları verilebilir.