EğitimYÖK’ten herkese açık ve ücretsiz ‘yapay zekâ okulu

YÖK’ten herkese açık ve ücretsiz ‘yapay zekâ okulu

24.08.2025 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) himayesinde hayata geçirilen Veri Analizi Okulu’nda herkese açık ve ücretsiz yapay zekâ eğitimi verilecek.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
YÖK’ten herkese açık ve ücretsiz ‘yapay zekâ okulu

Marmara Üniversitesi Nüfus ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü koordinasyonunda Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Boğaziçi Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenen Veri Analizi Okulu, 1 Ekim’den itibaren hizmet vermeye başlayacak. Eğitimler 24 Nisan 2026’ya kadar sürecek.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Başvurular, Marmara Üniversitesi Nüfus ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü’nün resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesaplarında yer alan başvuru formu doldurularak 7 Eylül’e kadar çevrimiçi yapılabilecek. 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler