Ekonomi 0.59 vade oranıyla ev sahibi yapacak

0.59 vade oranıyla ev sahibi yapacak

22.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanyayı hayata geçiren Tahincioğlu, 120 ay vadede 0.59 vade farkı uygulamaya başladı.

0.59 vade oranıyla ev sahibi yapacak

2019’da ekonomik dalgalanmalar sebebiyle gayrimenkul sektöründe tedirgin bir yıl geçirildiğini söyleyen Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konut faiz oranlarının düşmesi, faiz indirimleri gibi adımlarla tekrar hareketlenme başladığına dikkat çekti.

Teslimler haziranda

Tahincioğlu, “Gayrimenkul sektöründe pozitif rüzgarlar esmeye başladı. Merkez Bankası’nın faiz oranını düşürmesiyle birlikte biz de yıla hızlı bir başlangıç yaptık.

Sektörde bir ilke daha imza attık ve faiz oranını 0.59’a düşürdük. Projelerimizden ev sahibi olmak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını sunuyoruz. 120 ay 0.59 vade farkını seçen müşterilerimiz daire satış fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim kazanıyorlar” dedi.

Tahincioğlu, nitelikli ve sektörde ayrışan projeler yapmaya devam ettiklerini, 2020’de de bu vizyonla hareket edeceklerini kaydederken, şunları söyledi:

Emlak Konut güvencesi ile birlikte ilerlediğimiz Nidapark Küçükyalı projemizde, inşaatımız hızla devam ediyor. Haziran 2020’den itibaren teslimlerine başlamayı planlıyoruz. Emlak Konut güvencesi ile ilerlediğimiz bir başka konut projemiz olan Nidapark İstinye ise İstinye korusuna komşu, az katlı mimari konsepte tasarlandı. Bu projelerimize ek olarak Kağıthane’de Nidapark Ayyıldız projemizin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.”