Ekonomi 2020’de yatırım atağı başlattı

2020’de yatırım atağı başlattı

07.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul geliştirme, taahhüt inşaat ve enerji başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren İsra Holding, İstanbul’un hızlı gelişen bölgelerinden Başakşehir’de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla Emlak Konut GYO’dan 20 bin 396 metrekare büyüklüğünde arsa aldı.

2020’de yatırım atağı başlattı

Başakşehir Şehir Hastanesi’ne, kent meydanına, şehir parkına komşu konumdaki arsada bölgenin yeni merkezi haline gelmesi beklenen bir alışveriş ve yaşam merkezi hayata geçirilecek.

Haberin Devamı

Bu kapsamda 2020 yılına yeni yatırımlarıyla giren İsra Holding, bünyesinde faaliyet gösteren İsra Group ve V Mall A.Ş. tarafından geliştirilecek proje, holdingin ‘V’ markalı projelerine bir yenisini eklemiş olacak.

İsra Group’un gayrimenkul sektöründe V Orman Resort, V Kampüs, V Şehir gibi ‘V’ markalı projeleri bulunuyor. Başakşehir’de yükselecek projenini ismi ise V Mall olacak.

Tüm sektörlerde büyüme hedefi

2020 yılı ile birlikte yatırım hamlelerine hız verdiklerini belirten İsra Group Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Tavlı, “Başakşehir’deki arsaları yeni yıl ile birlikte projelendiriyoruz. Yaklaşık 100 milyon liralık bir yatırımla Emlak Konut GYO’dan aldığımız arsadaki projemizi de şekillendiriyoruz. Bu yeni arsamızda ‘V Mall’ markasıyla bölgenin en büyük alışveriş merkezini hayata geçireceğiz. 2020’yi yatırım yılı ilan ettik. Bulunduğumuz tüm sektörlerde yatırımlarımızı hızlandıracağımız bir yıl olacak” diye konuştu.