Ekonomi 3. havalimanına THY’den VİP ziyaret

3. havalimanına THY’den VİP ziyaret

09.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul’da inşası devam eden yeni havalimanında  incelemelerde bulundu.

3. havalimanına THY’den VİP ziyaret

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, şirketin üst düzey yöneticileri, Türkiye’nin sivil havacılık dünyasında dengeleri değiştirecek projesi olan havalimanı inşaatında çeşitli incelemeler yaptı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Genel Müdür (Pazarlama ve Satış) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcısı Abdulkerim Çay ve Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün katıldığı ziyarete İGA CEO’su Yusuf Akçayoğlu ve Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz ile Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu eşlik etti.

Haberin Devamı

29 Ekim’de hizmete açılacak ve THY’nin yeni yuvası olacak havalimanında bayrak taşıyıcının yolcularını ağırlayacağı noktaları ve özel yolcu salonlarının yer alacağı alanları inceleyen Aycı ve beraberindekiler, daha sonra Akçayoğlu ve Cengiz ile fikir alışverişinde bulundu.