Ekonomi ‘Akıllı alışveriş’ dönemi

‘Akıllı alışveriş’ dönemi

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yapı Kredi, kart müşterilerine sunduğu World Mobil ile akıllı alışveriş dönemini başlattı. Kişiye özel tasarlanan ara yüzü ile kullanıcılara, ihtiyaçlarına uygun kampanyalar, puan ve indirimler, ödeme seçenekleri sunan World Mobil, kartlı ödeme sistemlerinin dijital dönüşümüne yeni bir soluk getiriyor.

‘Akıllı alışveriş’ dönemi

Yapı Kredi müşterilerinin alışveriş öncesinde, alışveriş sırasında ve sonrasındaki deneyimlerini tek bir platformda birleştiren uygulama, müşterilerin kampanyaları veya kart bilgilerini daha kolay takip ederek kartlarını kontrol altında tutmalarına yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, “Dijital dönüşüm, fiziksel ve dijital dünya arasındaki sınırların kalktığı farklı bir ödeme sistemleri ekosistemine geçiş yaptığımız bambaşka bir dönemin kapılarını açtı. Bankacılık ekosistemi büyük bir hızla evrilirken, kartlı ödeme sistemlerindeki dönüşümün öncülüğünü de Türkiye’nin lider kredi kartı platformu Yapı Kredi World olarak üstlenmemiz kaçınılmazdı” dedi.

‘Akıllı alışveriş’ dönemi

QR Kod ile ödeme

Müşterilerin kartlarıyla yaptıkları harcamaları, kampanyalardan ne kadar Worldpuan ve indirim kazandıklarını güncel ve geçmişe dönük olarak görüntüleyebildiklerini belirten Ülgen, “Müşterilerimiz, Yapı Kredi kartlarına ait limit, borç, hesap kesim tarihi, bakiye ve daha birçok bilgiye World Mobil üzerinden erişebiliyor. Ayrıca limit artırma, harcama erteleme, kart şifresi belirleme gibi işlemlerle kartlarını kontrol edebiliyor” dedi. Ülgen, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“World Mobil’in Yapı Kredi Pay menüsü ile müşterilerimiz alışverişlerini yenilikçi ödeme fonksiyonlarıyla hızlı şekilde tamamlıyor. QR Kod ile ödeme kolaylığını internet alışverişlerinde kullanabiliyor. Yapı Kredi Pay ile akaryakıt ödemesini araçtan inmeden yapabiliyor.”