Ekonomi Aras Kargo’ya itibar ödülü

Aras Kargo’ya itibar ödülü

19.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pazarlama platformu Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü’ araştırması baz alınarak düzenlenen ‘The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Aras Kargo, halkın oylarıyla kargo sektöründe ‘Yılın En İtibarlı Markası’ seçildi.

Aras Kargo’ya itibar ödülü

 

Bu yıl yedincisi düzenlenen araştırma kapsamında 50’ye yakın farklı kategoride en başarılı markalar ve paydaşları 12 ilde 1200 kişiyle yapılan görüşmeler sonucunda ödüle değer görüldü. Aras Kargo Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Billur Kaymak Burkutoğlu, kargo sektörünün en itibarlı markası seçilmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

 

 

“2020 yılında sel, deprem ve pandemi gibi olağanüstü durumları yaşadık. Çalışanlarımız ve müşterilerimiz ile kolkola vererek birlik içinde bu başarıya ulaşabildik. Daha önce günde ortalama 500 bin adrese uğrarken pandemi sonrası e-ticaretin artışıyla birlikte 1.3 milyon adrese uğradığımız günler oldu. Bu süreci gün gün planlayarak müşterilerimizle işbirliği içinde başarabildik. E-ticaret tarafında paylaşlarımızın kaygılarını yönetmek için hemen temassız teslimat uygulamasına geçtik. Bu noktada alıcılarımızın olumlu geri bildirimleri de bizleri çok mutlu etti.”