Ekonomi Avea TOKİ fırsatlarını SMS ile duyuracak

Avea TOKİ fırsatlarını SMS ile duyuracak

28.03.2011 - 11:42 | Son Güncellenme:

.

Avea TOKİ fırsatlarını SMS ile duyuracak

Avea, TOKİ işbirliğinde geliştirilen "TOKİ Mobil Bilgi Servisi" ile satışa sunulan konut projelerinden haberdar olmak isteyen müşterilerini SMS ile bilgilendirecek.

Avea açıklamasına göre, "TOKİ Mobil Bilgi Servisi" ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa sunulan konut projelerinden haberdar olmak isteyen müşteriler SMS ile bilgilendirecek. Servise abone olan tüm Avealılar, TOKİ;nin tüm yurtta satışa çıkan konutları, kura çekimi ile belirlenen konut satış sonuçları, TOKİ tarafından açılan tüm ihale ve haberleri cebinden takip edebilecek.

Avealılar; satış ilanlarından haberdar olmak için "TOKI boşluk SATIS boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI", kura sonuçları hakkında bilgi almak isteyenler "TOKI boşluk KURA boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI", TOKİ ihaleleri ile ilgili bilgi almak için "TOKI boşluk IHALE boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI"nı yazıp 3737’ye kısa mesaj atarak servise aboneliklerini başlatabilecek.

Talep edilen kategori ile ilgili TOKİ tarafından yeni bilgiler açıklandıkça bilgiler aboneye SMS olarak gelecektir.

Açıklamada, "AVEA TOKİ Mobil Bilgi Servisi’nde herhangi bir sabit abonelik ücreti olmayıp, sadece bilgi almak istenilen konularda gönderilen her bir mesaj 0,50 lira olarak ücretlendirilecek. Servis ile ilgili detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.mobilogren.net adreslerinden ulaşılabilir" denildi.