Ekonomi ‘Avrupa’ Polat’a 4 ödül, 5 yıldız verdi

‘Avrupa’ Polat’a 4 ödül, 5 yıldız verdi

30.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 25.’si gerçekleştirilen ve dünyanın en prestijli projelerinin yarıştığı gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden International Property Awards’tan dört ödülle döndü.

‘Avrupa’ Polat’a 4 ödül, 5 yıldız verdi

27 Ekim gecesi Londra’da gerçekleşen ödül töreni öncesinde projeler 70 uzman kişiden oluşan uluslararası jürinin elemesinden geçti. Polat tarafından İstanbul Piyalepaşa’da hayata geçirilen proje, dünya çapında tüm kategori liderlerinin katılacağı, Avrupa’nın ‘En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı’ ödülü için de beş yıldız alarak yarışmaya hak kazandı.

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, aldıkları bu ödüllerin Piyalepaşa İstanbul’un dünya çapında da prestijli bir proje olduğunun bir kere daha kanıtlandığını vurguladı. Polat, “Geçtiğimiz aylarda temel atma töreniyle birlikte önemli bir aşama kat ettiğimiz Piyalepaşa İstanbul, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmektedir. International Property Awards’tan dört ödül almamız da bu başarının göstergesidir. Projemizin dünyanın saygın kuruluşları tarafından da takdir edilmesi ne kadar başarılı ve sürdürülebilir olduğunun da kanıtıdır” dedi.

Haberin Devamı

‘Avrupa’ Polat’a 4 ödül, 5 yıldız verdi

Yarışmadan 9 ödülle döndü

International Property Awards’ta iki Design Group Yönetici Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, 6 farklı konsept ve ölçekteki projesiyle toplam 9 ödüle layık görüldü. Piyalepaşa İstanbul’un da mimarı Kader’in ödül alan projeleri ise şöyle:

En İyi Yüksek Katlı Konut Projesi ve En İyi AVM-iki ödülle Rize Mix Projesi; En İyi Çoklu Konut Mimarisi-Levazım Aktaş Konutları. En İyi Karma Kullanım Mimarlığı-Adana Karma Kullanım Projesi; En İyi Ofis Mimarisi-Vadipark Seyrantepe Ofis II, En İyi Kamu Hizmeti Mimarisi-Maltepe Yaşar Kemal Kültür Merkezi. En İyi Karma Kullanımlı Proje İç Mimari Tasarımı, En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı ve En İyi Gayrimenkul Pazarlaması kategorilerinde ödül alan Piyalepaşa İstanbul.