Ekonomi Bakan Albayrak Bursa’da gençlerle bir araya geldi

Bakan Albayrak Bursa’da gençlerle bir araya geldi

12.05.2018 - 14:03 | Son Güncellenme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği’nce düzenlenen "Gençlik Buluşması"na katıldı.

Bakan Albayrak Bursa’da gençlerle bir araya geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak TÜGVA Bursa Temsilciği tarafından Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Buluşması"nda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve gençler ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

DÜNYANIN GELECEĞİ İÇİN GENÇLER DAHA FAZLA ROL ÜSTLENMELİ

Türkiye'nin bu günlere gelmek için nerelerden geçtiğini ve nasıl bir yol izlediğini anlatan Albayrak, bu süreçte gençlerin üstlendiği ve üstlenebileceği rolün önemine dikkat çekti. Bakan Albayrak Türkiye ve dünyanın geleceği için gençlerin daha fazla rol üstlenebileceğini ve üstlenmesi gerektiğini ve bu noktada gençlere tam destek verdiğini belirtti.

Uludağ üniversitesinde hıncahınç dolu olan programda Berat Albayrak, üniversite öğrencilerine birikimleri ile geleceğin dinamizmleri ile şimdinin teminatı olduğunu vurguladı.

Bakan Albayrak Bursa’da gençlerle bir araya geldi

GENÇLERDEN BAKAN ALBAYRAK'A YOĞUN İLGİ

Program boyunca gençlerin Bakan Albayrak'a olan yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Programın son kısmı olan soru-cevap bölümünde ise gençler ile Bakan Albayrak arasında yaşanan diyaloglar salonda neşeli anların oluşmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Programın sonunda TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Fatih Kaya tarafından Bakan Albayrak'a hediye takdimi yapıldı. Bu esnada Bakan Albayrak'ın etrafını çevreleyen gençler genç bakan ile bol bol fotoğraf çektirdi.