Ekonomi Bayramda telefonu elden bırakmadılar

Bayramda telefonu elden bırakmadılar

19.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone, 23.4 milyon abonesinin arife günü ve Ramazan Bayramı’nı kapsayan 4 günde yaklaşık 1.3 milyar dakika konuşma, 122 milyon SMS ve 33 milyon GB mobil internet kullanımıyla yeni bir rekora imza attığını duyurdu.

Bayramda telefonu elden bırakmadılar

EKONOMİ SERVİSİ -  Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone’luların toplam mobil internet kullanımı geçen yıla göre yüzde 33 artarken, 10 yıl önceki yıllık toplam mobil internet kullanımını ikiye katladı. Ramazan Bayramı’nda Vodafone müşterilerinin sesli ve görüntülü görüşme sayısı, geçen yıla kıyasla 3 katına çıkarak 95 milyonu aştı. Özellikle bayramın ilk günü en yoğun saatte Vodafone’lular normal güne göre 3 kat daha fazla konuştu. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

Bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Şanlıurfa, Konya, Adana, Kocaeli ve Samsun olurken, en çok SMS gönderen iller de sırasıyla İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, İzmir, Bursa, Konya, Antalya, Adana, Van ve Samsun olarak kaydedildi. En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Şanlıurfa, Antalya, Konya, Kocaeli, Adana ve Mersin şeklinde sıralandı.”