Ekonomi Burgan Yatırım’dan dijitalleşme hamlesi

Burgan Yatırım’dan dijitalleşme hamlesi

25.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Burgan Yatırım, oluşan teknoloji ihtiyaçları doğrultusunda bilgi teknolojileri ekibinin yönetiminde ve NGN’in öncülüğünde yeni bir dijitalleşme projesi başlattı.

Burgan Yatırım’dan dijitalleşme hamlesi

EKONOMİ SERVİSİ  - Projenin temellerini, şirketin teknoloji ekiplerinin iş yüklerinde meydana gelen artış oluştururken; Burgan Yatırım mevcut altyapısının hiper bütünleşik mimariye taşınmasıyla modern, ölçeklenebilen ve geleceğin teknolojileri için hazır güçlü bir altyapıya sahip oldu. Dijitalleşme ve proje hedefleri doğrultusunda, merkezde ve felaket kurtarma noktasında Dell teknolojisiyle donatılmış altyapı kurulumu, sorunsuz ve planlanan zamanlarda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

‘Geleceğe hazırız’

Burgan Yatırım Genel Müdürü Serhan Taylan, “Yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Teknoloji iş ortağımız NGN ile gerçekleştirdiğimiz başarılı ‘Dijitalleşme Projeleri’ kapsamında kurumumuzu kısa sürede geleceğin teknolojilerine hazır hale getirdik. Bundan sonra da BT alanında gerçekleştirdiğimiz her projeye verimlilik, yüksek performans ve kusursuz deneyim odağından bakmaya ve bu doğrultuda öncü adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Burgan Yatırım BT Yatırım ve Altyapı Müdürü Ersin Muhaciroğlu ise, “Özellikle analiz ve hazırlık aşamasının öneminin farkında olan ekiplerimiz iş ortağının da desteğiyle derinlemesine çalışmalar yaparak mimariyi netleştirdiler” diye konuştu.

Kritik iş yükü

Haberin Devamı

NGN Kilit Müşteriler Satış Direktörü Ercan Özkurt, “Kritik iş yüklerinin doğru altyapıyla yönetilmesi, güvenli ve kolay yönetilebilen yeni nesil bir mimariyle sunulması amacıyla Dell Technologies’in hiper bütünleşik çözümlerini kullanarak Burgan Yatırım BT altyapısında başarılı bir dönüşüm projesi gerçekleştirdik. Projenin kısa sürede başarıyla tamamlanmasının yanı sıra verimlilik artışı, kolay yönetilebilirlik ve yüksek performans gibi sonuçları da kısa sürede görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.