Ekonomi Bursa’nın ‘Marka’sı 13 Nisan’da açılıyor

Bursa’nın ‘Marka’sı 13 Nisan’da açılıyor

25.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Yapı’nın Ekart ortaklığıyla Bursa Nilüfer’de hayata geçirdiği, 650 milyon dolar yatırım hacmine sahip karma kullanımlı Marka projesinin alışveriş merkezini, 13 Nisan 2017 tarihinde ziyaretçileriyle buluşturacağını duyurdu.

Bursa’nın ‘Marka’sı 13 Nisan’da açılıyor

Bilinen markalara ev sahipliği yapacak olan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi’nde 250 mağaza bulunuyor. Perakende Günleri’ne yatırımcıyı temsilen katılan Sur Yapı ile kiralama ve yönetim firması ECE Türkiye, Alışveriş Merkezi’nde yer alması planlanan markaları açıkladı.
AVM’de, Inditex Grubu markaları olan MassimoDutti, Zara, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear ve Oysho’nun yanısıra H&M, Decathlon, LCWaikiki, DeFacto, Koton ve Migros’un yer alması planlanıyor. Marka’da ayrıca 35 adet kafe ve restoran, 1.400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı var.
Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, “Sur Yapı olarak her yıl yeni bir alışveriş merkezini daha bünyemize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2013 yılından bu yana 3 alışveriş merkezi projesini hayata geçirdik. Axis Kağıthane, Metrogarden ve Axis İstanbul. Bu yıl yine bir açılış heyecanı içersindeyiz. Bursa Nilüfer’de yer alan Sur Yapı Marka projemizin alışveriş merkezini 13 Nisan 2017 tarihinde ziyaretçilerimizle buluşturacağız” dedi.