Ekonomi Büyükyalı Fendi Casa bloğu satışa çıktı

Büyükyalı Fendi Casa bloğu satışa çıktı

25.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa’nın tasarladığı evler satışa sunuldu. Toplam 4.2 milyar lira değerindeki projede Fendi Casa tasarımına sahip 2+1’den 4.5+1’e kadar faklı büyüklüklerde 93 daire yer alıyor.

Büyükyalı Fendi Casa bloğu satışa çıktı

Evlerin metrekare satış fiyatı ise 24 bin liradan başlıyor. Projelerinde yaşamın eylül ayında başlayacağını belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Fendi Casa, Miami ve Dubai’nin ardından, Türkiye’ye sadece Büyükyalı için geldi. İtalya’nın en prestijli markası Fendi Casa ile Büyükyalı’da, gerçek lüksü İtalyan zarafetiyle buluşturduk. Konut alıcılarının, teslim aldıklarında baştan dekore etmeye ihtiyaç duymayacakları, sadece tefrişlendirip oturabilecekleri, İstanbul’un en şık evlerini ve bloğunu hayata geçirdik. Fendi Casa, Büyükyalı’nın ruhuna uygun, terzi dikimi, çok özel tasarım çözümleri üretti.”

Büyükyalı Fendi Casa bloğu satışa çıktı
Fendi Casa markasını uzun zamandır İstanbul’a getirmek istediklerini belirten Luxury Living Group CEO’su Olga Vignatelli ise şunları söyledi:

“İstanbul gayrimenkul sektörünün yükselişini takip ediyor ve bir projede yer almak istiyorduk. Farklı projelerle de görüştük ancak Büyükyalı’yı görünce aradığımız projenin Büyükyalı olduğunu anladık. İstanbul’un en şık evlerini hayata geçirdik. Bunun için çok çalıştık, birlikte çok büyük emek verdik. İstanbulluların, her ayrıntısı Büyükyalı’ya özel tasarlanan Fendi Casa bloğunu çok beğeneceğine inanıyoruz.”

Haberin Devamı

Ulaşımı kolay

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında yer alan Büyükyalı İstanbul’da deniz servisleriyle yolculuk yapma imkanı da sunuluyor. Sahil yolu olarak da adlandırılan Kennedy Caddesi’ne direkt bağlanan proje ayrıca, sakinlerine ve misafirlerine Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan otoparka bağlanma imkânı sunuyor.