Ekonomi Casper’ın yeni akıllısı çift arka kamerayla geldi

Casper’ın yeni akıllısı çift arka kamerayla geldi

12.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Casper, yeni cep telefonu modelini tanıttı. Çift arka kameralı Casper Via F1, profesyonel seviyede fotoğraf çekmeyi mümkün kılıyor.

Casper’ın yeni akıllısı  çift arka kamerayla geldi

Biri 5, diğeri 13 megapiksel olmak üzere iki farklı arka kameraya sahip olan Via F1, ‘Bokeh’ kabiliyetinin yanı sıra 13 megapiksel ön kamerası ile selfie deneyimi yaşatıyor. Cep telefonu modeli, 4 GB bellek, 8 çekirdekli işlemci ve 64 GB dâhili depolama kapasitesine de sahip. Aynı zamanda micro SD bellek kartı yuvası yer alıyor. Bu yuvaya 128 GB’a kadar destek bellek kartı takılarak, toplam depolama kapasitesi 192 kadar yükseltilebiliyor.

Haberin Devamı

Casper Via F1, yüzde 97 metal yekpare siyah mat gövdesiyle asil ve stil sahibi bir tasarıma sahip. 5.5 inç Full HD IPS ekranı ile iyi bir kullanım deneyimi yaşatan Casper Via F1, alüminyum metal gövdesi ile üst düzey sağlamlık sunuyor. Akıllı telefon 2.5D kavisli ekranı sayesinde ele oturan kusursuz tasarımıyla dikkat çekiyor. Gorilla Glass 3 korumasına sahip olan ekran, zorlu şartlarda bile dayanıklı bir kullanım sağlıyor.

Parmak izi okuyucusu

Telefonun 3000 mAh pilinde yapılan optimizasyon sayesinde bir tam günü rahatlıkla geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca yüksek tasarruf sunan ultra performans modu ile pilin gücü çok az kalsa bile birkaç saate kadar kullanım imkânı veriyor. İletişim ve multimedya uygulamalarını aynı pencerede kullanma imkanı sağlayan dual pencere özelliği ile Casper Via F1, parmak izi okuyucusu sayesinde de güvenlik konusunda beklentisi yüksek olanları mutlu ediyor.

Haberin Devamı

Android Marshmallow işletim sistemi yüklü olarak gelen akıllı telefonla her türlü uygulama ve servis rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca çocuk, gizli/güvenli ve misafir modlarıyla birlikte, chameleon ve ekran video kaydedici Casper Via F1’in diğer özellikleri arasında. F1, nisan ayı itibarıyla KDV dahil 1.899 TL fiyatla tüm Casper noktalarında satışa sunuluyor.

Pil ve kameraya dikkat ediliyor

Casper tarafından gerçekleştirilen tüketici beklenti ve ihtiyaçları anketinde, telefon satın alırken Türk tüketicilerin yüzde 66.3’ü güçlü pil, yüzde 60.6’sı güçlü kamera, yüzde 49.8’i hızlı işlemciye odaklanıyorlar. Tüketicilerin akıllı telefondan beklentisi şöyle: “Yüksek depolama ve yüksek bellek, 5.5 inç ekran kullanımı, uzun pil ömrü ve dayanıklılık, yüksek ekran çözünürlüğü, kamera özellikleri ve yazılım, özel sosyal medya programları ile popülerlik.”