Ekonomi 14 Nisan Çılgın Sayısal Loto sonuçları: Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

14 Nisan Çılgın Sayısal Loto sonuçları: Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

15.04.2021 - 02:04 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto 14 Nisan çekilişi yapıldı ve büyük ikramiye devretti mi merak ediliyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 140 milyon 533 bin 462 TL. İşte, 14 Nisan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

14 Nisan Çılgın Sayısal Loto sonuçları: Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 140 milyon 533 bin 462 TL. 14 Nisan 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -2-4-21-37-63-73- ve joker:81 oldu.

Haberin Devamı

14 NİSAN ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'de gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden yapıldı. Çekilişin ardından 6 ve 5+1 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

14 Nisan Çılgın Sayısal Loto sonuçları: Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Haberin Devamı

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangoonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.