Ekonomi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Büyük ikramiye devretti mi? İşte, 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Büyük ikramiye devretti mi? İşte, 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

04.01.2021 - 21:49 | Son Güncellenme:

Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 94 milyon 362 bin 152 TL. Sayısal Loto nasıl oynanır?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı Büyük ikramiye devretti mi İşte, 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Sisal Şans ile yeni dönemde kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto yeni dönemde katlanarak büyüyor. Çılgın Sayısal Loto'da rekora koşan büyük ikramiye 94 milyon 362 bin 152 TL. 04 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı numaralar -6-7-41-63-81-83- ve joker:18 oldu. 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Haberin Devamı

4 OCAK SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamı canlı olarak yayınlanan Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.30'da gerçekleşecek. Haftanın ilk çekilişi www.millipiyangoonline.com MP TV aracılığıyla canlı olarak takip edilecek. Çekiliş sonrası 6 ve 5+1 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı Büyük ikramiye devretti mi İşte, 4 Ocak Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto yeni dönemde online olarak da oynanabiliyor. www.millipiyangoonline.com ya da Milli Piyango uygulaması ile online olarak oynanabilen Çılgın Sayısal Loto bayilerden de oynanmaya devam ediyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ