Ekonomi Doğtaş'tan ücretsiz mimari destek hizmeti

Doğtaş'tan ücretsiz mimari destek hizmeti

22.04.2020 - 12:06 | Son Güncellenme:

Mağazalarında Covid19 ile mücadele kapsamında yeni alışveriş sistemlerini hayata geçiren Doğtaş, müşterilerine güvenli alışverişin kapılarını açarken mobilya sektöründe ilklere imza atan marka olmaya devam ediyor.

Doğtaştan ücretsiz mimari destek hizmeti

Tüm dünyanın mücadele ettiği Koronavirüsün Türkiye’yi de etkisi altına aldığı ilk günden bu yana gerek fabrikalarında gerekse genel merkezinde aldığı tedbirlerle ve evde kalmayı destekleyen uygulamalarıyla dikkat çeken Doğtaş, mağazalarında da yeni alışveriş anlayışına uygun üç önemli sistemi hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Tüm mağazalarında öncelikle randevulu alışveriş sistemini devreye sokan Doğtaş, müşterilerine alışveriş yapmak istedikleri mağazayı arayarak kendilerine özel ayarlanan gün ve saatte sosyal mesafe kurallarına uygun güvenli alışveriş imkanını sunuyor.

Doğtaştan ücretsiz mimari destek hizmeti

Evini yenilemek isteyenler için telefonda ücretsiz mimarlık hizmeti vermeye başlayan Doğtaş, aynı zamanda yine sosyal mesafe kuralları çerçevesinde en yakın mağazada mimarlarla görüşme imkanı da sağlıyor. Tercihe göre Whatsapp üzerinden görüntülü ya da randevu sistemiyle mağazada buluşabileceğiniz mimarlarla evinizin ölçüsünü paylaşarak, odalarınıza çizim yaptırıp en uygun Doğtaş ürünlerini seçebilirsiniz. Seçtiğiniz tasarımların evinizde nasıl duracağını, Doğtaş mimarlarının size özel hazırlayacağı 3D sunumlarla görebilme keyfini yaşayacağınız bu uygulama, evinize ve tarzınıza en uygun ürünleri doğru renkler ve uyumlu aksesuarlarla birlikte daha kolay seçmenize yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Doğtaş’ın hızlı ve gönül rahatlığıyla alışveriş imkanını destekleyen bir diğer sistemi ise; Evinde Gör uygulaması. Evinde Gör uygulaması ile beğendiğiniz ürünleri satın almadan önce evinizde nasıl görüneceğine bakabilirsiniz. Uygulamaya evinizi tarif edip beğendiğiniz ürünleri hızlı bir şekilde evinize yerleşmiş bir halde görerek kararınızı kolayca verebilirsiniz.