Ekonomi Elmas, üçüncü kez KONUTDER başkanı

Elmas, üçüncü kez KONUTDER başkanı

10.04.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye’deki markalı konutların önemli bir kısmını üreten firmaların biraraya gelmesiyle kurulan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Altan Elmas, oybirliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Elmas, üçüncü kez KONUTDER başkanı

KONUTDER olarak sektörün iyileşmesi ve gelişmesi için önemli gelişmelere imza attıklarını belirten Altan Elmas, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Tüm dünya ülkelerini derinden etkileyen pandemiyle mücadele ettiğimiz şu günler, hepimizi olumsuz etkiliyor. Ekonomiye olan etkileri tüm sektörlere yansıdı. Bazı sektörler çok olumlu etkilenirken inşaat, hizmet ve turizm gibi sektörler bu süreçten olumsuz etkilendi. Olumsuzluklarla başetmede diğer dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemiz de hükümet desteğini almıştır. Hükümetimiz 2020 başından beri teşvik ve etkili tedbirlerle hem ekonomimizi, hem de olumsuz etkilenen sektörlerimizi desteklemiştir. Sektörler de atılan bu adımları iyileştirme yolunda elele vererek bir dayanışma örneği göstermiştir.”