Ekonomi ‘En Gözde Şirketler’ arasında

‘En Gözde Şirketler’ arasında

22.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yıldız Holding, Realta Danışmanlık ve 3İK Marka İletişimi Ajansı tarafından gerçekleştirilen ‘En Gözde Şirketler’ araştırmasında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ‘holdingler’ kategorisinde ikinci sırayı aldı.

‘En Gözde Şirketler’ arasında

Her yıl üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller tarafından ortalama 250 şirketin farklı kategorilerde değerlendirildiği araştırmaya bu yıl 76 binin üzerinde öğrenci ve 25 bine yakın genç profesyonel katıldı. Grubun, dünyanın farklı noktalarında toplam 71 bin çalışanı bulunduğunu belirten Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, gençler tarafından üst üste ikinci kez En Gözde Şirketler arasında yer almanın, holdingin ‘insana yatırım’ vizyonu açısından çok anlamlı bir sonuç olduğunu vurguladı. Aydın şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Gelişim, fırsat eşitliği, liyakat odaklı bir iş kültürü içinde yeni yetenekler kazanmaya ve mevcut çalışanlarımızın yetkinliklerini çağın gereklilikleri doğrultusunda güçlendirmeye önem veriyoruz. Gençlerin yeteneklerine uygun işlerde çalışmalarını sağlamak, kariyerlerinde mutlu ve başarılı olacakları yere ilerlemelerine destek olmak bizim için öncelikli.”

Yazarlar