Ekonomi En iyi işveren ödülü Siegwerk Türkiye'nin

En iyi işveren ödülü Siegwerk Türkiye'nin

01.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Siegwerk Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü'nün düzenlediği "Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2022" araştırmasında, 100 ila 250 çalışan kategorisinde, 'Türkiye'nin En İyi İşvereni' unvanına sahip oldu.

En iyi işveren ödülü Siegwerk Türkiyenin

 

Siegwerk EMEA Ofset Mürekkepleri Başkan Yardımcısı, Türkiye ve Orta Doğu Genel Müdürü Mustafa Güler, "En iyi işverenler arasında yer almak bizim için gurur verici. Bu başarı, Siegwerk Türkiye'nin ülkemizde en çok çalışılmak istenen şirketler arasındaki yerimizi sağlamlaştırarak sektörümüzdeki gücümüzü bir kez daha ortaya koyuyor" dedi. Güler, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"190 seneyi aşkın deneyimimiz 34 ülkede yaklaşık 5 bin personelimizle, dünyanın önde gelen baskı mürekkebi üreticilerinden biriyiz. Köklü geçmişimiz, deneyimlerimiz ve tecrübelerimiz, en büyük değerin insan gücü olduğunu bize her gün hatırlatıyor. Bizler de bu bilinç doğrultusunda; her defasında her uygulamamızda, çalışanlarımıza bu yaklaşımımızı hissettirmeye azami özen gösteriyoruz. Böylece verimliliğimizi ve iş sonuçlarımızı, hedeflerimiz doğrultusunda hep birlikte yükseltiyoruz. Özverili, karşılıklı güven esası ile çalışmalarımızın sonucunda Türkiye'nin en iyi işvereni unvanına layık olmak, çalışanlarımızın memnuniyetinin ve bizlere duyduğu güvenin net bir göstergesi. Başarı, iyi ve mutlu çalışanlarla mümkün."

Haberin Devamı

'Yol arkadaşlarımız'

Başarılı iş hayatının, çalışan mutluluğu ile mümkün olduğunun altını çizen Güler, "Bizim için çalışma arkadaşlarımız hem yol arkadaşlarımız hem de yol göstericilerimiz. Şirket içerisinde gerçekleştirdiğimiz araştırma ve anket çalışmaları ile çalışma arkadaşlarımızdan gelen talep ve geri bildirimlerden bir standart oluşturduk. Kararlarımız, hep beraber süzgeçten geçirilerek istek ve ihtiyaçlara göre şekilleniyor" dedi.

En çok tercih edilen

Güler, "Belirlediğimiz ana hedef, saygın ve güvenilir bir iş ortağı olarak ambalaj mürekkebi iş kollarında 2025 yılına kadar en çok tercih edilen mürekkep tedarikçisi olmak" diye konuştu.