Ekonomi Enocta’dan kişiye özel eğitim önerileri

Enocta’dan kişiye özel eğitim önerileri

12.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dijital öğrenme alanında faaliyet gösteren Enocta, yapay zeka desteğinde kişiye özel eğitim önerileri sunuyor.

Enocta’dan kişiye özel eğitim önerileri

EKONOMİ SERVİSİ - Firma, Enocta Dijital Eğitim Kataloğu’nda bulunan 5 binden fazla içeriği yıllık abonelikle kullanıcıların sınırsız erişimine de açıyor. Enocta CEO’su Ahmet Hançer, Enocta’nın 20 yılı aşkın deneyimiyle Türkiye’nin en kapsamlı dijital eğitim çözümleri sunan firması olduğunu, yurtiçi ve yurtdışında 500’ü aşkın kurumda yaklaşık 3 milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, Enocta’nın Kovid-19 pandemisi koşullarında hayata geçirdiği yenilikler hakkında şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

“Ülkemizde bulunan yetenek açığını ve çok geniş bir kitlenin yaşam boyu öğrenme ihtiyacını göz önüne alarak temmuz ayında çok önemli yeniliklere imza attık. Enocta Dijital Eğitim Kataloğu’nda bulunan 5 binden fazla içerik yıllık abonelik modeli ile kurumlarda çalışan kullanıcıların sınırsız erişimine açıldı. Bu çok önemli adım atılırken yapay zeka uygulaması ile öğrenme deneyimine dayalı eğitime geçildi. Böylece bir yandan sınırsız eğitim dünyasına geçilirken, diğer yandan kullanıcı analizi  yaparak  kişiye özel içerikler sunan bir sistem oluşturuldu. Enocta kullanıcılarına kendilerine uygun içerikleri öncelikli olarak görme, bu eğitimlerden dilediğini seçme, arama yapma, deneyimleme ve sonsuz bir gelişim  yolculuğunu yakalama fırsatı sunuluyor.”

Haberin Devamı

Dijital çağda beceri ve bilgilerin hızla eskidiğini de vurgulayan Hançer, “Ömür boyu öğrenme kavramı gerçeklik haline geliyor. Biz de bu durumun ortaya çıkarttığı içerik ihtiyacına yanıt oluşturmak amacıyla iş ortaklarımızın ve çalışanlarımızın sayısını artırarak, 2020 yılında 150’den fazla yeni eğitimi kataloğumuza ekledik” dedi.