Ekonomi ‘GİRİŞİMCİLİKTE ROL MODELDİ’

‘GİRİŞİMCİLİKTE ROL MODELDİ’

29.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, hayatını kaybeden Borusan Holding’in Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık için, “Asım Kocabıyık, girişimciliği ve sosyal sorumluluk anlayışıyla rol modeldi” dedi.

‘GİRİŞİMCİLİKTE ROL MODELDİ’


İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, “Saygıdeğer büyüğümüz Asım Kocabıyık, kurucusu olduğu Borusan Holding’i, ekonomik başarıların yanına, eğitime, sanata ve kültüre destek veren çağdaş bir anlayışı da ekleyerek, Türkiye’nin en büyük ve en saygın gruplarından biri haline getirmeyi başardı” dedi.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Asım Kocabıyık için, “Sanayimizin yüz akı kuruluşlarından Borusan Holding’in kurucu ve Onursal Başkanı, Asım Kocabıyık’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz” dedi.
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Türk sanayisinin duayen ismi Asım Kocabıyık’ı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kendisini sanayimize, eğitim ve kültür-sanat hayatına yaptığı değerli katkılarla hatırlayacağız. Ailesine ve Borusan camiasına başsağılığı diliyoruz” dedi.
Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, “Asım Kocabıyık, iş dünyamızın en büyük liderleri arasında yerini almıştır. Unutulmaz hizmetleri ve saygın kişiliği genç kuşaklara her zaman örnek olacaktır. Derin üzüntü duyuyoruz” dedi.