Ekonomi HAMİLE KANARYALARA ‘30.000.000 + 1’ FORMASI

HAMİLE KANARYALARA ‘30.000.000 + 1’ FORMASI

20.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hamile taraftarları için sürpriz yaparak özel bir koleksiyon hazırlayan Fenerium, ürünlerinde 'Şampiyonun ayak izleri', 'Dikkat Kanarya Çıkabilir', '30.000.000 + 1' gibi sloganlar kullandı...

HAMİLE KANARYALARA ‘30.000.000 + 1’ FORMASI

Bu yaz Fenerium, hamile taraftarları için sürpriz yaparak özel bir koleksiyon tasarladı. Bu koleksiyonun gerçekten ciddi bir eksiklik olduğunu söyleyen Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, "Bu alandaki boşluğu ve potansiyeli görerek tasarım ekibimiz yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Sonuç olarakta tasarımlarda esprili baskı ve sloganlara yer vererek eğlenceli ürünler ortaya çıkardılar. 'Şampiyonun ayak izleri', 'Dikkat Kanarya Çıkabilir', '30.000.000 + 1', 'New Player is Loading' bu sloganlardan sadece birkaç örnek" dedi.

Kadınlara özel çubuklu forma
Son 3 sezondur kadın segmentlerinin hızlı bir yükselişte olduğunu vurgulayan Kirman, şöyle devam etti: "Bu yaz en iyi satış performansı yakalayan 15 üründen 10’u kadın modelleri. Kadın ürünlerinde yakalamış olduğumuz bu başarılı grafik sanıyorum spor kulübü koleksiyonlarında bir ilk. Bu nedenle kadınlara özel bir forma çalışmamız olacak.
Kadınlara özel forma çalışması, bizim bu başarıyı yakalamamızı sağlayan Fenerbahçe’nin dişi kanaryalarına bir teşekkür olarakta değerlendirebilir. Çok yakın zamanda efsane çubuklu formamızın kadınlar için özel beden kalıplarıyla hazırlanmış versiyonunu satışa çıkartacağız."

Haberin Devamı

HAMİLE KANARYALARA ‘30.000.000 + 1’ FORMASI

ÖNE ÇIKMAYA HAZIR
Gölge Kanarya'nın Fenerbahçe’nin ve onun temsil ettiği her kavramın bekçisi, koruyucusu, aynı zamanda gizli gücü olduğunu belirten Kirman, şu bilgileri verdi: "Her zaman orada ve gerektiğinde öne çıkmaya hazır. Arka planda yer alan bu detay ile kanaryanın 'güçlü' etkisinin derinliklerde bile kendini rahatça hissettirdiğini ifade etmeye, göstermeye çalıştık. Sezon koleksiyonlarımız dâhilinde Gölge Kanarya temasını daha da zenginleştirerek işlemeye devam edeceğiz."
Kirman, "Her şeyden önce, her yeni sezonda, hem ruhumuzu oluşturan değerleri koruyup hem de tasarım anlamında kendimizi tekrar etmemeye çalışmak büyük bir konsantrasyon ve efor gerektiriyor" dedi.

Gölge kanarya figürü
Tasarımların Kreatif Direktörleri Zeynep Balaban’ın liderliğindeki 4 kişilik bir ekip tarafından hazırlandığını kaydeden Kirman, "Fenerium Kreatif ekibimiz teknik anlamda farklı tasarımlar yapabilmek için sadece tasarım dünyasını değil, sosyoloji, psikoloji ve hatta bilim dünyasını bile takip ediyor ve değişik ifade biçimlerini araştırıyor. Bu yıl Gölge Kanarya formamızda daha önce hiç kullanılmamış, sadece Fenebahçe’ye özgü eşsiz bir tasarım detayına yer verdik. Bu detay formamızın göğüs kısmında yer alan ve yakından bakıldığında daha net görülebilen 'Gölge Kanarya' figürü" diye konuştu.

Haberin Devamı

Dişi aslanlar ve kartallar da iddialı
Galatasaray ve Beşiktaş da kadın taraftarları için özel ürünler tasarlıyor. Son olarak GS Store, Süper Kupa ile ilgili olarak 'Süper Erzurum Hatırası' yazılı kadın tişörtleri hazırladı. Beşiktaş ise son dönemde kulübe ek bir kaynak yaratmak amacıyla ‘Feda’ yazılı tişörtler bastırırken kadınlara yönelik tişört, body ve atlet gibi ürünleri bulunuyor.