Ekonomiİstanbul’da TOKİ'nin 100 bin konutunun sahipleri belli oldu! Bakan Kurum: Yüzyılın Konut Projesi'nde ilk aşama tamam

İstanbul’da TOKİ'nin 100 bin konutunun sahipleri belli oldu! Bakan Kurum: Yüzyılın Konut Projesi'nde ilk aşama tamam

27.04.2026 - 16:59 | Son Güncellenme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında İstanbul’da 100 bin sosyal konut için kura çekim işlemlerinin tamamlandığını açıkladı.

İstanbul’da TOKİnin 100 bin konutunun sahipleri belli oldu Bakan Kurum: Yüzyılın Konut Projesinde ilk aşama tamam

İstanbul ile birlikte projenin kura takvimi tamamlanmış oldu. İstanbul'un kura sonuçlarının noter onayının ardından TOKİ'nin sitesinde yayınlanacağını belirten Bakan Kurum sosyal medya hesabından "Yüzyılın Konut Projesi'nde ilk aşama tamam. İstanbul’da 100 bin yuvamızın kuralarını çektik, sahiplerini belirledik. Noter onayı sonrası kesin listeleri toki.gov.tr’den öğrenebilirsiniz. Böylece İstanbul ile birlikte 81 ilimizde tüm kura süreçlerini tamamlamış olduk. Şimdi hızla temelleri atacak, evlerimizi en kısa sürede teslim edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 500 bin ailemizi daha ev sahibi yapacağız. Hayırlı, uğurlu olsun" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura sonuçları canlı yayın kura çekimi sona erdikten sonra TOKİ resmi sayfaları ve e-Devlet üzerinden sorgulanabilmektedir.

KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA E-DEVLET

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler