Ekonomi Koton’un 2. Zeynep Tosun koleksiyonu

Koton’un 2. Zeynep Tosun koleksiyonu

12.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Koton, 2018 ilkbahar-yaz Zeynep Tosun for Koton koleksiyonunu tanıttı. İş birliğinin ikinci sezon koleksiyonu 25 parça özel tasarımdan oluşuyor.

Koton’un 2. Zeynep Tosun koleksiyonu

Moda, sanat ve cemiyet dünyasının buluştuğu davetin ev sahipliğini Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz ile ünlü tasarımcı Zeynep Tosun yaptı. Mezuniyet, düğün ve özel davetler gibi yeni başlangıçlar için hazırlanan tasarımlar konuklardan tam not aldı.

Haberin Devamı

25 parçadan oluştu

Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz, tasarımcı ve marka iş birliklerinin moda dünyası için çok önemli olduğunu söyledi. Yılmaz, “Uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz iş birlikleriyle modayı ulaşılabilir kılıyoruz. Zeynep benim tasarımlarını çok beğendiğim, ünü Türkiye’yi aşmış bir tasarımcı. Türk yıldızlarımızın yanı sıra Lady Gaga, Rita Ora, Kate Hudson, Larsen Thompson ve Jourdan Dunn gibi pek çok dünya yıldızı da Zeynep’in tasarımlarını tercih ediyor. Bu iş birliğini gerçekleştirirken Zeynep Tosun markasının herkes için ulaşılabilir olmasını, onun tasarımlarını taşımanın herkes için mümkün olmasını hayal ettik” dedi.

Gelinlere de tasarım

Yeni sezonda koleksiyona gelinler ve gelin adayları için de 4 farklı bridal tasarımını eklediklerini aktaran tasarımcı Zeynep Tosun ise, “Koton ile kimyam çok tuttu. Hayal ettiklerimi, özgürce gerçeğe dönüştürmemi sağlayan bir ekiple çalışıyorum. İkinci sezonda öncelik mezuniyet tasarımları oldu. İki sezondur ‘dans eden elbiseler’ konsepti üzerine tasarımlar sunuyoruz. Artık ağır abiye elbiselerin dönemi sona erdi. Kadınlar volanlar, püsküller, parlak kumaşlar ve rahat kesimlerle moda da özgürlüklerini ilan ediyor” dedi.