Ekonomi lavanta seti ile saçlarınıza tekrar kavuşun

lavanta seti ile saçlarınıza tekrar kavuşun

02.01.2017 - 13:19 | Son Güncellenme:

bitkisel tedavi deyince ilk akla gelen isim olan prof. dr. ibrahim saraçoğlu saça mucize etki ederek saç dökülmesini tamamen durdurarak yeni saç oluşumu sağlayan, saçı uzatan tarifi verdi. tarifi deneyenler yeni saçlara kısa sürede ulaştı. haberimizi dikkatle okuyunuz.

lavanta seti ile saçlarınıza tekrar kavuşun

lavanta yağı bugün dünyada en çok kullanılan esans yağıdır, sadece lavanta yararları aslında 2.500 yıl önce keşfedildi. güçlü antioksidan, antimikrobiyal, sakinleştirici, yatıştırıcı ve antidepresif özelliklerinden dolayı lavanta yağı faydaları bolca miktarda bulunur ve yüzyıllar süresince hem kozmetik aynı zamanda terapötik olarak kullanılmıştır.

Haberin Devamı

sağlıklı cilt ve saçları tanıtır

muhtemelen antimikrobiyal ve antioksidan özelliklerinden dolayı, lavanta esansı taşıyıcı yağla (hindistancevizi, jojoba yada üzüm çekirdeği yağı şeklinde ) karıştırıldığında cildiniz üzerinde derin faydalar vardır. lavanta yağı topikal olarak kullanılması, kanarya buruklarından alerjik reaksiyonlara, akne ve yaş lekelerine kadar birçok cilt durumunu iyileştirmeye yardımcı olabilir . anti-inflamatuar ve antioksidan özellikleri, cilt koşullarını ve yaşlanmanın ters işaretlerini azaltmaya destek sunar. cilt sağlığı için lavanta yağı kullanmak için, 3-4 damla ½ çay kaşığı hindistancevizi veya jojoba yağı ile birleştirin ve karışımı kaygı verici bölgeye masaj yapın. yüzünüze veya vücut yıkamaya lavanta seti de ekleyebilirsiniz. ek olarak lavanta yağı ile cinsten esansiyel yağı karıştırıp , sabahın ilk saatinde, duştan hemen sonra ve yatmadan önce cildinize uygulamanızı öneririm . bu, iltihaplanmayı ve yaşlanma belirtilerini (koyu lekeler benzer biçimde) azaltmaya yardımcı olacaktır. çalışmalar hem de lavanta yağı ile kekik, biberiye ve sedir ağaçları şeklinde diğer uçucu yağların alopesi areata’yı önemli ölçüde artırabileceğini ve gmeşhurk olarak kafa derisine masaj yapıldığında saç dökülmesini iyileştirebildiğini göstermektedir.

Haberin Devamı


mısırlılar mangalozu ve parfüm için lavanta kullandılar. nitekim, kral tut’un mezarı 1923’te açıldığında, 3000 yıl sonrasında hala tespit edilebilen hafif bir lavanta kokusu olduğu söyleniyordu. erken ve çağıl aromaterapi metinleri, lavanta’nın antibakteriyel bir esans yağı olarak kullanılmasını korumak için çaba sarfediyor . bitkinin yaprakları ve sapları sindirim sistemi hastalıklarına ve romatizmaya karşı sindirim hazırlamak için kullanıldı ve lavanta kozmetik amaçları için değer gördü. romalılar, lavanta yağı kullanarak, havayı yıkamak, yemek pişirmek ve arındırmak için kullandılar. ve incil’de, yağ ve yağlanma için kullanılan aromatikler arasında lavanta yağı vardı.

bugün vücudunuz için lavanta yağı faydaları şunları içerir:

Haberin Devamı

kaygı ve duygusal stres azaltın
diyabet semptomlarına karşı korunma
beyin işlevini geliştirin
yanıkların ve yaraların iyileşmesine yardımcı olun
uyumayı iyileştir
cildi cildi restore edin ve sivilceleri azaltın
güçlü antioksidanlarla yavaş yaşlanma
ağrı gidermek
baş ağrılarını hafifletir

çok yönlü özelliklere haiz olduğundan doğrudan cildinize uygulayacak kadar yumuşak olduğundan, özellikle sağlık için uçucu yağlar kullanmaya başladıysanız, bunu lüzumlu bir yağ olarak görüyorum. bilim, kısa sürede, lavanta esans yağı içerdiği sıhhat faydalarının aralığını değerlendirmeye başlamıştır sadece bu yağın şaşırtıcı özelliklerine işaret eden çok sayıda kanıt bulunmaktadır. günümüzde, lavanta dünyanın en popüler uçucu yağlarından biridir. ve iyi niyet için. insanlar vücudunuzun yanı sıra eviniz için de lavanta yağı faydaları yakalamaya başlıyor.