Ekonomi Migros’tan Silikon Vadisi iş birliği

Migros’tan Silikon Vadisi iş birliği

14.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Migros, şirketlerin yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmesine katkı sağlayan Softtech’in San Francisco’daki iştiraki Maxitech ile teknoloji geliştirecek.

Migros’tan Silikon Vadisi iş birliği

Maxitech CEO’su Burak Arık, “Silikon Vadisi’nde konumlanmamızın avantajını kullanarak bir yandan Migros’un ihtiyaçlarına özel iş birliği fırsatlarını araştırıyor bir yandan da perakendecilik sektörü trendlerini Migros’un öncülüğünde pekiştirerek, karlılığına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Migros teknik uzmanlarını belli aralıklarla San Francisco’daki ofisimizde ağırlayıp irtibat kurduğumuz startup’larla düzenlediğimiz çalıştaylarda çözüm ortaklığı imkanlarını yerinde değerlendiriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Migros Genel Müdür Yardımcısı Kerim Tatlıcı ise Maxitech ile iş birliğinin önemli olduğunu dile getirerek, “Migros, Türkiye’de Ar-Ge merkezine sahip ilk ve tek gıda perakende şirketi. Maxitech, Silikon Vadisi’nde güçlü bir iletişim ağına sahip. Son derece dinamik bir ekiple çalışıyorlar. Ar-Ge projelerimizde ve perakende sektörü ile ilgili yenilikçi çözümler geliştirmemizde de bizlere destek oluyorlar” diye konuştu.