Ekonomi Şanslı Türk’ün ‘Camaro’su Danica’dan

Şanslı Türk’ün ‘Camaro’su Danica’dan

11.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Chevrolet’nin efsanevi spor otomobili Camaro’nun yenilenen 6. nesli ABD’de satışa sunulurken, ilk sahiplerine de çok özel bir etkinlikle teslim edildi.

Şanslı Türk’ün  ‘Camaro’su Danica’dan

Ve 2016 Camaro’nun ilk sahibi olan Alican Boyacıoğlu, aracının anahtarını, Amerika’nın ünlü kadın NASCAR yarışçısı Danica Patrick’in elinden aldı.

Haberin Devamı

Yeni Camaro’ların ilk sahipleri arasında yer alan ve “Texas Motor Speedway” pistinde özel olarak düzenlenen VIP etkinliğine katılan Boyacıoğlu, buraya geldiğinde hayretler içinde kaldı. Kendisine bu etkinlikte Camaro’nun baş tasarımcısı Al Oppenheiser, Tasarım Direktörü Tom Peters ve General Motors yetkilileri eşlik ediyordu. Ancak yeni otomobilini görmek için dışarı çıktıklarında daha büyük bir sürpriz vardı. Çünkü satın aldığı otomobilinin sürücü koltuğunda oturan kişi, Amerika’nın en tanınmış kadınlarından biri olan, NASCAR ve Indy Car pilotu Danica Patrick’ti.

Özel imza aldı

Boyacıoğlu, kadın yarışçının pilotluğunda otomobiliyle ilk turlarını atarken onunlha sohbet etti. Patrick, bu turun ardından aracın anahtarını Boyacıoğlu’na teslim ederken, Camaro’nun torpido gözü kapağının içine imzasını attı.

Haberin Devamı

Alican Boyacıoğlu, “Yarışa gelmek, VIP etkinliğinde yer almak müthişti. İlk Camaro’yu kullanan ve teslim alan kişinin ben olduğuma da inanamıyorum” dedi. Boyacıoğlu, Chevrolet’nin Camaro kampanyası çerçevesinde aracının imal edilişine de tanıklık etmişti. Boyacıoğlu’nun teslim aldığı Camaro SS, 6.2 lt V8 motora ve 455 beygirlik güce sahip.

Yazarlar