Ekonomi Shiba coin nedir? Binance'de Shiba coin var mı?

Shiba coin nedir? Binance'de Shiba coin var mı?

11.05.2021 - 13:28 | Son Güncellenme:

SHIB (Shiba coin) ile ilgili araştırmalara hız kazandır. Son günlerde birçok kişinin yakın takipte bulunduğu kripto para piyasasındda popüler olan Shiba Coin Binance'de listelenecek. Peki, Shiba Coin nedir? Bibance Shiba Coin'i ne zaman listeleyecek? İşte SHIB ile ilgili merak edilenler...

Shiba coin nedir Binancede Shiba coin var mı

SHIB nedir? Shiba Coin nedir? Binance'de yer alacak mı? Dogecoin ile rekabet için piyasaya sürülen ve son günlerde merakla izlenen coin'ler arasında yer alan Shiba Coin Binance tarafından listeleneceği duyuruldu. Peki, Shiba Coin Binance'de ne zaman olacak?

Haberin Devamı

SHIB NEDİR?

SHIBA INU (SHIB) Dogecoin‘e benzer başka bir meme kripto parası şeklinde nitelendiriliyor. SHIB, SHIBA INU’nun yerel token’ı ve merkezi olmayan bir değişim olan ShibaSwap’i kullanmak için bir teşvik olarak listelenen ve kullanılan ilk token.

SHIBA COİN BINANCE'TE VAR MI?

Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance, inovasyon alanında son zamanların popüler kripto parası Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini duyurdu.

Yapılan yeni bir açıklamaya göre Binance, SHIB’i İnovasyon Bölgesinde listeleyecek ve SHIB/BUSD ve SHIB/USDT alım satım çiftleri kullanılacak. TSİ 10 Mayıs 2021 14:00’da SHIB trade’i başlamış olacak. Kullanıcılar artık trade’e hazırlık olarak SHIB yatırmaya başlayabilirler.