Ekonomi Şimdi al, 2019’un ocak ayında öde

Şimdi al, 2019’un ocak ayında öde

15.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Şimdi Al, Ocak 2019’da Öde’ kampanyasında Tahincioğlu, ‘Nidapark Kayaşehir’ ve ‘Nidapark Küçükyalı’ projeleriyle yer alıyor.

Şimdi al, 2019’un  ocak ayında öde

Gayrimenkul sektörü olarak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için Emlak Konut GYO’nun yüklenici firmaları olarak biraraya geldiklerini belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Tahincioğlu olarak ev sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunmayı hedefliyoruz. Sektör olarak böyle güçlü birlikteliklerin ülkemizin kalkınmasına önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyoruz” dedi. Tahincioğlu, şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

‘Cazip avantajlar’

“Tahincioğlu olarak kampanyaya Emlak Konut GYO’nun güvencesiyle hayata geçirdiğimiz projelerimizle katılıyoruz. Bu kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere cazip avantajlar sunmayı hedefliyoruz. Müşterilerimiz satış fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i satış tarihinden itibaren 12’nci ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler yapabilecek, kalan yüzde 80’lik kısmı için ise banka kredisi kullanabilecek. Kampanyanın en önemli özelliği ise bugün satın alınacak evin kredi taksit ödemelerine Ocak 2019’da başlayacak olması.”

İki proje ile katılım

Kampanyaya Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle katıldıklarını kaydeden Tahincioğlu, “Nidapark Küçükyalı projemizi Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO’nun 1 Şubat 2017’de başlattığı ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasıyla birlikte ön satışa sunduk ve kampanyada satış rekoru kırarak projemizle en çok satış yapan firma liderliğini elde ettik. Bu yeni kampanyaya hem Nidapark Kayaşehir, hem de Nidapark Küçükyalı projelerimizin 2. fazlarını dahil ederek satışa başladık. Sektör olarak böyle güçlü birlikteliklerin ülkemizin kalkınmasına önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyor, kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına Emlak Konut GYO’nun düzenlediği kampanyalarda yerini alan Tahincioğlu, 2016 Ağustos’unda başlayan ‘Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz’ kampanyasına Nidapark Kayaşehir projesiyle, Şubat 2017’de ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasına ise Nidakule Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle destek vermişti.