Ekonomi Son dakika... Erdoğan'ın açıklayacağı müjde öncesi dikkat çeken paylaşım

Son dakika... Erdoğan'ın açıklayacağı müjde öncesi dikkat çeken paylaşım

04.06.2021 - 12:36 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den müjde ile ilgili bir paylaşım daha geldi. Görüntülü paylaşımda ufukta görülen sondaj gemisine ithafen “gözümüz ufukta” ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini söylemişti. Türkiye, 3 sondaj gemisi ve 2 sismik araştırma gemisiyle petrol ve doğalgaz arama çalışmalarını sürdürürken yeni müjde de heyecanla bekleniyor.br>Türkiye'nin geçen yıl Karadeniz'de 405 milyar metreküplük gaz keşfinin ardından Sakarya Gaz Sahası'nda rezerv tespiti ve yeni gaz keşfine yönelik sondajlarla yürüttüğü çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

Haberin Devamı

GAZ KEŞFİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün bölgede yeni bir gaz keşfine yönelik müjde vermesi ve Kanuni sondaj gemisine canlı bağlantı gerçekleştirmesi bekleniyor.

"BİR ADIM DAHA..."

Dün akşam zifiri karanlıkta açıkta bekleyen ve ışıkları yanan sondaj gemisini ve varil görüntüsü payşalan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bir adım daha" ifadesine vurgu yapmıştı. Dönmez, saat 18.00'e işaret etmişti.

Son dakika... Erdoğanın açıklayacağı müjde öncesi dikkat çeken paylaşım

İKİNCİ PAYLAŞIM: GÖZÜMÜZ UFUKTA

Bakan Dönmez bu sabahki görüntülü paylaşımında ise “Gözümüz ufukta” ifadelerini kullandı.

Görüntüde ise bu kez yine ufukta sondaj gemisi görülüyordu. 

Son dakika... Erdoğanın açıklayacağı müjde öncesi dikkat çeken paylaşım

Son dakika... Erdoğanın açıklayacağı müjde öncesi dikkat çeken paylaşım

Sakarya Gaz Sahası'nda geçen yılki gaz keşfinin ardından tespit ve yeni keşif kuyularında yapılan sondaj çalışmalarının ilk sonuçları alınıyor.