Ekonomi Süper Loto 9 Mart çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! Süper Loto bilet sorgulama ekranı...

Süper Loto 9 Mart çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! Süper Loto bilet sorgulama ekranı...

10.03.2021 - 07:12 | Son Güncellenme:

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar akşamları gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'nun bu haftaki ilk çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. Geçtiğimiz Perşembe akşamı 6 bilen bir talihlinin 17 milyon TL kazandığı Süper Loto'da dün akşam gerçekleştirilen çekilişte 6 bilen çıkmazken 5 bilen 14 kişi 17 bin TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu. Perşembe akşamına devreden tutar 1 milyon TL'yi aştı

Süper Loto 9 Mart çekiliş sonuçları AÇIKLANDI Süper Loto bilet sorgulama ekranı...

Süper Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'nun bu hafta içerisindeki ilk çekilişi bu akşam gerçekleşti. 4 Mart tarihinde gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde 6 bilen bir talihli 17 milyon TL tutarındaki ikramiyenin sahibi olmuştu. Bu akşam gerçekleşen Süper Loto'nun ilk çekilişinde büyük ikramiyenin tutarı 1 milyon TL'yi aştı.

Haberin Devamı

9 MART SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden ve millipiyangoonline üzerinden takip edildi. Çekiliş ardından; 23, 32, 35,38, 41, 47 kazandıran numaralar oldu. Çekilişte 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

Süper Loto 9 Mart çekiliş sonuçları AÇIKLANDI Süper Loto bilet sorgulama ekranı...

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ