Ekonomi Süper Loto çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! 2 Mart Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

Süper Loto çekiliş sonuçları AÇIKLANDI! 2 Mart Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

03.03.2021 - 09:32 | Son Güncellenme:

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar akşamları gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'nun bu hafta içerisindeki ilk çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. 6 bilenin çıkmadığı Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye devretti. 5 bilen 12 talihli 24.538,25 TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu. Oynadıkları biletlere ne kadar ikramiye isabet ettiğini merak eden vatandaşlar Milli Piyango Online üzerinden bilet sorgulama işlemlerini gerçekleştirebiliyor

Süper Loto çekiliş sonuçları AÇIKLANDI 2 Mart Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

Süper Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. Haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'nun bu haftaki ilk çekilişi bu akşam gerçekleştirildi. Süper Loto'da büyük ikramiye 16 milyon 386 bin 343 TL. 2 Mart 2021 Süper Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -13-35-41-42-48-58- oldu.

Haberin Devamı

2 MART SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleştirilecek. Çekilişi takip etmek isteyen vatandaşlar Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden 21:30'da başlayacak olan çekilişi bu akşam canlı olarak takip edebilecek. Çekiliş ardından 6 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

Süper Loto çekiliş sonuçları AÇIKLANDI 2 Mart Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar...

SÜPER LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ