Ekonomi Sur Yapı’dan 6 ayda 6 proje

Sur Yapı’dan 6 ayda 6 proje

21.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Yapı, 175 milyon lira yatırımla Sancaktepe’de hayata geçirdiği ‘Muhit’ projesinde satışlara başladı. Muhit projesi şirketin bu yıl içinde hayata geçirdiği 6’ncı proje oldu. Projede daire fiyatları 279 bin liradan başlıyor

Sur Yapı’dan 6 ayda 6 proje

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, dönüşümüne büyük katkı sağladığı Sancaktepe ilçesinde dördüncü projesi olan Muhit’in yapımına başlıyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 217 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. 7 blokta 32 farklı daire tipi seçeneği sunulan Muhit, bölgenin en önemli ulaşım akslarının birleşme noktasında bulunuyor. Hem yatırımcı hem de oturumcuya hitap eden Muhit’te daireler 279 bin liradan başlıyor. 175 milyon lira yatırım yapılması planlanan proje, Sur Yapı’nın yıl içinde hayata geçirdiği 6’ncı proje oldu.

Sancaktepe’ye katkı

Sancaktepe bölgesinin gelişiminde önemli bir rol oynadıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bu yıl içerisindeki 6’ncı, Anadolu Yakasında 19’uncu markalı konut projemize Muhit ile başlıyoruz. Ayrıca Muhit bizim Sancaktepe ilçesindeki dördüncü projemiz... Bölgede bu zamana kadar Adapark, Mahalle İstanbul ve Lavender ile 1700 bağımsız bölümü konut alıcılarıyla buluşturduk” dedi.

Muhit projesini ‘Çocuğunuz hayata 1-0 önde başlasın’ sloganıyla satışa çıkardıklarını belirten Elmas, “Projemizi tasarlarken çocukların içerisinde keyifle büyüyeceği az katlı insan ölçeğinde bir proje olmasına özen gösterdik. Az katlı mimarisi, geniş iç avlusu ve çocuklar için hazırlanmış kocaman bahçesi ile çocuklu aileler keyifle zaman geçirebilecek. Lansmana özel peşinatsız ve vade farksız ödeme planları ile hem yatırımcı, hem de oturumcuya hitap ediyoruz” diye konuştu.

‘Değeri artıyor’

Elmas, Sancaktepe bölgesi ile ilgili olarak ise şu bilgileri paylaştı: “Sancaktepe son yıllarda yatırımcısına en çok kazandıran ve Anadolu Yakası’nın en çok prim yapan semtlerinin başında geliyor. Bölgeye inşa edilen kamu yatırımları ve ulaşım akslarına yakınlık Sancaktepe’nin değerini her geçen gün artırıyor. Sancaktepe, yapılması planlanan günlük hareketinin yaklaşık 100 bin kişi olacağı tahmin edilen 4 bin 100 yatak kapasiteli, Türkiye ve Avrupa’nın planlanan en büyük

şehir hastanelerinden birine, yapılması planlanan devlet üniversitesine ve yeni Çekmeköy-

Sultanbeyli metro hattına ev sahipliği yapıyor. Planlanan yatırımların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin önümüzdeki süreçte daha da gelişeceği görülüyor.”

Lansmana özel

Sur Yapı, Muhit projesinde lansman dönemine özel 2 farklı ödeme planı ile ev almak isteyenlere fırsat sunuyor. İlk seçenekte peşinat ödemeden 60 ay 0 faiz ya da 120 ay 0.45 vade imkanı bulunuyor. İkinci seçenekte ise yüzde 50 peşinat ile 36 ay vade farksız ödeme planı ile fırsat sunuluyor. Ayrıca tamamı peşin ödemelerde lansman indirimine ek yüzde 10 indirim imkanı da sunuluyor.