Ekonomi Sur Yapı’dan ‘İlkbahar ve Gölbahçe’de son fırsat...

Sur Yapı’dan ‘İlkbahar ve Gölbahçe’de son fırsat...

26.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı’nın, İstanbul Sultanbeyli ilçesinde inşa ettiği İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projeleri, 3. köprüye komşu konumda yer alıyor. Sur Yapı, 0,70 vade 120 ay sabit taksit veya 0,42 vade 60 ay sabit taksit ödemeleriyle ev sahibi olmak isteyenlere pek çok fırsat sunuyor.

Sur Yapı’dan ‘İlkbahar ve Gölbahçe’de son fırsat...

İlkbahar ve Gölbahçe Evleri’ne yakın konumda yer alan köprünün açılmasının ardından Sultanbeyli ilçesinin değerinin yükselmesi beklenirken, bu bölgeye yatırım yapanların da artacağı ifade ediliyor. Köprünün açılmasıyla kamu yatırımlarının da artacağı bölgede metro hattı, hastaneler, Kuzey Marmara Otoyolu gibi yatırımların tamamlanmasıyla gelişimin daha da hızlanacağı öngörülüyor. Bölgenin dönüşümüne büyük katkı sağlayan ve son iki yılda 1200 konutun satışını yapan Sur Yapı ise ilçede yeni projeler gerçekleştirmeye devam edeceğini açıkladı.

İki etapta İlkbahar

Haberin Devamı


Yeşilin her tonunu içinde barındıran İlkbahar projesi iki etaptan oluşuyor. Kırmızıdan yeşile dönen bitki örtüsüyle baharın her halini yaşama fırsatı sunan Sur Yapı, her mevsimde ilkbaharın sıcaklığını sunuyor. İlkbahar’ın iki etabında toplam 456 konut yer alıyor. Geniş meyve bahçeleri, gül ve lavantalı bahçeleriyle şehir içinde kendi yaşam alanını oluşturan projede, yüzme havuzları, fitness salonlar, sauna gibi pek çok sosyal tesis yer alıyor.
Ayrıca çocuk oyun alanları da bulunuyor. Göletlerin bulunduğu projede, pergola altı dinlenme alanları, çınar altı dinlenme bölümleri, su kenarı yürüyüş yolları, kafe alanları yer alıyor. Az katlı yatay mimari sunan İlkbahar, kuzey ormanlarına, Paşaköy gişelerine, bugün açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve TEM otoyoluna yakınlığıyla öne çıkıyor. Tem otoyolu ile Ataşehir gibi merkezlere 10 dakika mesafede bulunan projeye komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite de inşa ediliyor. Proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne de 200 metre mesafede bulunuyor.

7 bin metrekare göl ve bahçe alanı var

21 dönüm arsa üzerine inşa edilen Gölbahçe Evleri projesi, 6 blokta toplam 227 konuttan oluşuyor. 7 bin metrekare göl ve bahçe alanının da yer aldığı projede her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunuyor. Göletler ve bahçelerle donatılmış bir proje olan Gölbahçe Evleri’nde 6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilirken, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolu da bulunuyor. Projede ayrıca çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyecek, hayal güçlerini çalıştıracak ve deneyimleyerek öğrenmelerini sağlayacak şekilde birbirinden farklı ve eğlenceli spor alanları var.