EkonomiSuriye Cumhurbaşkanı Şara, Enerji Bakanı Bayraktar ile görüştü

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Enerji Bakanı Bayraktar ile görüştü

19.08.2026 - 18:12 | Son Güncellenme:

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Enerji Bakanı Bayraktar ile görüştü

Suriye Cumhurbaşkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, başkent Şam’daki Halk Sarayı'nda yapılan görüşmeye, Suriye Enerji Bakanı Muhammed el Beşir de katıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Görüşmede iki ülke arasında enerji sektöründe işbirliği ve ortaklığı güçlendirme yolları ele alındı.

Taraflar, enerji sektörünün geliştirilmesine ve istikrarının desteklenmesine katkı sağlayacak adımların atılması konusunda görüş alışverişinde bulundu. Türkiye ile Suriye arasında bugün madencilik alanında stratejik ortaklık geliştirilmesine yönelik "Fosfat Alanında Mutabakat Zaptı" imzalanmıştı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler