Ekonomi Teknik Yapı kazancı garanti ediyor

Teknik Yapı kazancı garanti ediyor

08.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Teknik Yapı, Kartal’ın merkezinde başlayacağı Yücel Park Sitesi projesi için ön talep toplamaya başladı

Teknik Yapı kazancı garanti ediyor

Teknik Yapı, Kartal’ın merkezinde başlayacağı Yücel Park Sitesi projesi için ön talep toplamaya başladı. Proje için hazırlıklarını tamamlayan Teknik Yapı, satışa çıkacağı Yücel Park Sitesi’ndeki kazanç potansiyelini ön talep sürecinde garanti ediyor. Teknik Yapı’nın nisan ayı başında satışa sunmayı hedeflediği Yücel Park projesinde, ön talep ile lansmana kadar geçen sürede gerçekleşen sözleşmeli satışlara yüzde 10 prim garantisi veriliyor.

Haberin Devamı

Teknik Yapı’dan yapılan açıklamaya göre, projedeki fiyatların rekabetçi seviyenin altına çekildiği ifade edilirken, ön talepler için belirlenen daire fiyatlarının 299 bin liradan başlanacağı kaydedildi. Ön taleple yapılacak satışların ise toplam satışların sınırlı sayıda olacağı belirtildi.

Satışlar nisanda

Örnek dairelerin tamamlanması için çalışmaların devam ettiği projede, lansman ve satışlar nisan ayında yapılacak. Toplam 825 adet lüks rezidans daireden oluşan Yücel Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daire seçenekleri yer alıyor. Projede, daire sahiplerine ve bölgeye hitap eden 17 ticari ünite bulunacak. Kartal Cevizli minibüs caddesi üzerinde, denize 900 metre mesafede yer aldığı belirtilen proje alanı toplam 21 dönüm üzerinde bulunuyor.