Ekonomi Tekno devlerin ‘oyun’ kardeşliği

Tekno devlerin ‘oyun’ kardeşliği

03.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Acer ve Teknosa, oyun dünyasında güçlerini birleştirdi. Oyun deneyimini başka bir boyuta taşıyan Predator Thronos Oyuncu Kabini Türkiye’de ilk kez İstanbul’da Teknosa Cevahir Mağazası’nda oyun severlerle buluşuyor.

Tekno devlerin ‘oyun’ kardeşliği

Satış fiyatı 149.000 TL olan Predator Thronos, oyun deneyimini yeniden tanımlıyor. 1.5 metre uzunluğunda çelik bir yapıya sahip olan ürün, oyun içindeki etkilere göre titreyen koltuğu ile kullanıcının kendisini oyunun içinde gibi hissetmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Avantaj olacak

Ayarlanabilir koltuk, ergonomik oturma bölümü tasarımına, ayak koyma yerine ve 140 derece arkaya yatabilen bir kabine sahip. Üst kısımdaki bölüm üç adet 27 inç Predator oyuncu monitörüne ve bir oyuncu bilgisayarına uygun yer barındırıyor. Predator bilgisayar, üç adet Predator monitör ve aksesuarlarla bir araya geldiğinde, Thronos eşsiz bir oyuncu üssüne dönüşüyor.

Acer EMEA Başkan Yardımcısı Grigory Nizovsky, “Acer olarak her düzeyden oyuncuya ulaşmak, onlara değer katmak istiyoruz. Oyuncu ürünlerimizle de ilgili kitleye ulaşmak üzere çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. Teknosa, bu hedefimize yardımcı oluyor” dedi.

İleri teknoloji

Teknosa Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran, “Türkiye’de oyun dünyasının ve e-sporun yanında duran ilk markalar arasındayız. Yeni ‘Büyüksün, Büyük Oyna’ kampanyamızla da e-spora dair farkındalığı artırmak istiyoruz. Oyun pazarının büyümesinde en önemli etken teknoloji. Oyun kategorisinde en yeni ürünlerin adresiyiz” dedi.